Flere billetter til finalen

Liverpool har fått økt sin billettkvote til UEFA Super Cup-finalen mot Chelsea, og kan få nesten fire ganger så mange fans på tribunen som motstanderen.

15. jul 2019 kl 21.47 Odd Sindre Tonning

Liverpool fikk i utgangspunktet rundt 5.000 billetter til UEFA Super Cup-finalen mot Chelsea. Nå melder britiske medier at klubben har fått nesten 1.000 billetter ekstra som de kan selge til sine supportere, og Liverpool skal nå ha fått 5.973 billetter til stadionet som vil ha en kapasitet på 38.000 under finalen.

Klubben skal ha hatt en dialog med UEFA etter at billettkvoten ble offentliggjort. Nå viser det seg at dialogen har bært frukter, og at enda flere Liverpool-supportere kommer til å få sett finalen mot Chelsea som spilles i Istanbul 14. august.

Mirror melder på samme tid at Chelsea bare har søkt om å få 1.314 billetter, noe som i så tilfelle vil bety at nesten fire ganger så mange Liverpool-supportere vil kunne få billetter gjennom klubben enn supportere av London-laget.

Dette skjer ikke lenge etter at supportere av de fire finaleklubbene fra Champions League og Europa League ytret sin misnøye rundt tildelingen av finalearrangement i de to store turneringene, etter at Liverpool- og Tottenham-fans følte de ikke fikk nok billetter til sin finale og mens Chelsea- og Arsenal-fans ikke klarte å fikse flybilletter til rimlig pris hele veien til Baku, hvor Europa League-finalen ble spilt i fjor.

Det er fortsatt ventet at interessen rundt finalen vil være stor blant Liverpool-fans, og at ikke alle som søker om å få kjøpe billett gjennom klubben kommer til å få dette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]