FLERE BILLETTER:  Liverpool har fått tildelt enda flere billetter til Super Cup-finalen mot Chelsea.

Flere billetter til finalen

Liverpool har fått økt sin billettkvote til UEFA Super Cup-finalen mot Chelsea, og kan få nesten fire ganger så mange fans på tribunen som motstanderen.

Liverpool fikk i utgangspunktet rundt 5.000 billetter til UEFA Super Cup-finalen mot Chelsea. Nå melder britiske medier at klubben har fått nesten 1.000 billetter ekstra som de kan selge til sine supportere, og Liverpool skal nå ha fått 5.973 billetter til stadionet som vil ha en kapasitet på 38.000 under finalen.

Klubben skal ha hatt en dialog med UEFA etter at billettkvoten ble offentliggjort. Nå viser det seg at dialogen har bært frukter, og at enda flere Liverpool-supportere kommer til å få sett finalen mot Chelsea som spilles i Istanbul 14. august.

Mirror melder på samme tid at Chelsea bare har søkt om å få 1.314 billetter, noe som i så tilfelle vil bety at nesten fire ganger så mange Liverpool-supportere vil kunne få billetter gjennom klubben enn supportere av London-laget.

Dette skjer ikke lenge etter at supportere av de fire finaleklubbene fra Champions League og Europa League ytret sin misnøye rundt tildelingen av finalearrangement i de to store turneringene, etter at Liverpool- og Tottenham-fans følte de ikke fikk nok billetter til sin finale og mens Chelsea- og Arsenal-fans ikke klarte å fikse flybilletter til rimlig pris hele veien til Baku, hvor Europa League-finalen ble spilt i fjor.

Det er fortsatt ventet at interessen rundt finalen vil være stor blant Liverpool-fans, og at ikke alle som søker om å få kjøpe billett gjennom klubben kommer til å få dette.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+