FLERE BILLETTER:  Liverpool har fått tildelt enda flere billetter til Super Cup-finalen mot Chelsea.

Flere billetter til finalen

Liverpool har fått økt sin billettkvote til UEFA Super Cup-finalen mot Chelsea, og kan få nesten fire ganger så mange fans på tribunen som motstanderen.

Liverpool fikk i utgangspunktet rundt 5.000 billetter til UEFA Super Cup-finalen mot Chelsea. Nå melder britiske medier at klubben har fått nesten 1.000 billetter ekstra som de kan selge til sine supportere, og Liverpool skal nå ha fått 5.973 billetter til stadionet som vil ha en kapasitet på 38.000 under finalen.

Klubben skal ha hatt en dialog med UEFA etter at billettkvoten ble offentliggjort. Nå viser det seg at dialogen har bært frukter, og at enda flere Liverpool-supportere kommer til å få sett finalen mot Chelsea som spilles i Istanbul 14. august.

Mirror melder på samme tid at Chelsea bare har søkt om å få 1.314 billetter, noe som i så tilfelle vil bety at nesten fire ganger så mange Liverpool-supportere vil kunne få billetter gjennom klubben enn supportere av London-laget.

Dette skjer ikke lenge etter at supportere av de fire finaleklubbene fra Champions League og Europa League ytret sin misnøye rundt tildelingen av finalearrangement i de to store turneringene, etter at Liverpool- og Tottenham-fans følte de ikke fikk nok billetter til sin finale og mens Chelsea- og Arsenal-fans ikke klarte å fikse flybilletter til rimlig pris hele veien til Baku, hvor Europa League-finalen ble spilt i fjor.

Det er fortsatt ventet at interessen rundt finalen vil være stor blant Liverpool-fans, og at ikke alle som søker om å få kjøpe billett gjennom klubben kommer til å få dette.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+