Helten fra Madrid tilbake på Melwood

Mannen som punkterte Champions League-finalen snørte på seg fotballskoene for første gang etter ferien.

8. jul 2019 kl 14.56 Einar Kvande

Divock Origi startet sin preseason-trening på Melwood i dag. Mannen som satte inn 2-0 målet og avgjorde Champions League-finalen i Madrid ser nå frem mot en ny sesong. 24-åringen håper å vinne mer sølvtøy med Liverpool.

– Smaken av suksess gir deg lyst til å vinne mer. Jeg snakket med Sir Kenny Dalglish etter kampen i Madrid, og han sa at det første trofeet er flott, men det andre er enda mer spesielt, forteller Origi til Liverpoolfc.com.

– Vi går nå for trofé nummer to, og satser på å vinne så mye som mulig. Men vi kommer nok en gang ta en kamp om gangen, akkurat som vi gjorde forrige sesong. Vi skal forsøke å forberede oss så godt som mulig, og til slutt får vi forhåpentligvis et godt sluttprodukt, legger han til.

– Det er et stort potensial i dette laget. Vi har alt på plass. Vi har tatt steg i utviklingen, og nå er alle ett år eldre. Vi har erfaring med å vinne en turnering, så jeg tror vi blir enda sterkere og vil spille med enda større sult.

Trengte å lade batteriene

Det er litt over fem uker siden triumfen i Madrid, og Origi har slappet av og ladet batteriene i sommerferien.

– Jeg mener det er viktig å nullstille seg, og bare slappe av. Jeg tror vi trengte det rent mentalt, for det var en lang sesong og en god sesong. Nå er batteriene ladet igjen, og jeg er glad for å være tilbake.

– Jeg er spent. Jeg er alltid spent foran en ny sesong. Vi har masse energi nå. Guttene har begynt arbeidet allerede. Jeg kom tilbake et par dager etter de andre, og det er fint å være sammen med dem igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]