TILBAKE PÅ MELWOOD:  Sommerferien er over for Divock Origi.

Helten fra Madrid tilbake på Melwood

Mannen som punkterte Champions League-finalen snørte på seg fotballskoene for første gang etter ferien.

Divock Origi startet sin preseason-trening på Melwood i dag. Mannen som satte inn 2-0 målet og avgjorde Champions League-finalen i Madrid ser nå frem mot en ny sesong. 24-åringen håper å vinne mer sølvtøy med Liverpool.

– Smaken av suksess gir deg lyst til å vinne mer. Jeg snakket med Sir Kenny Dalglish etter kampen i Madrid, og han sa at det første trofeet er flott, men det andre er enda mer spesielt, forteller Origi til Liverpoolfc.com.

– Vi går nå for trofé nummer to, og satser på å vinne så mye som mulig. Men vi kommer nok en gang ta en kamp om gangen, akkurat som vi gjorde forrige sesong. Vi skal forsøke å forberede oss så godt som mulig, og til slutt får vi forhåpentligvis et godt sluttprodukt, legger han til.

– Det er et stort potensial i dette laget. Vi har alt på plass. Vi har tatt steg i utviklingen, og nå er alle ett år eldre. Vi har erfaring med å vinne en turnering, så jeg tror vi blir enda sterkere og vil spille med enda større sult.

Trengte å lade batteriene

Det er litt over fem uker siden triumfen i Madrid, og Origi har slappet av og ladet batteriene i sommerferien.

– Jeg mener det er viktig å nullstille seg, og bare slappe av. Jeg tror vi trengte det rent mentalt, for det var en lang sesong og en god sesong. Nå er batteriene ladet igjen, og jeg er glad for å være tilbake.

– Jeg er spent. Jeg er alltid spent foran en ny sesong. Vi har masse energi nå. Guttene har begynt arbeidet allerede. Jeg kom tilbake et par dager etter de andre, og det er fint å være sammen med dem igjen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2019 kl 22:24

– Det betyr ingenting hvordan du vinner kampene

Georginio Wijnaldum forklarer sine tanker om de varierende prestasjonene i sesongstarten.

+
19.08.2019 kl 21:09

Nå blir det 1. mot 2. plass neste helg!

Liverpool beholder tabelltoppen etter at Manchester United spilte uavgjort mot Wolverhampton.

+
19.08.2019 kl 20:11

Batshuayi senket Liverpool U23

To mål og en assist fra Michy Batshuayi sørget for 3-0 seier til Chelsea U23.

+
19.08.2019 kl 18:44

Carroll forteller hvordan han opplevde rekordovergangen til Liverpool

Andy Carroll ble Liverpools dyreste spiller gjennom tidene da han signerte i 2011. På det tidspunktet visste han lite av hva som ventet han.

+