FORVENTES Å BLI VÆRENDE:  Klubben vil ikke selge Dejan Lovren i sommer.

Ingen planer om å selge Lovren

Kroaten skal være i Klopps planer for kommende sesong.

Det er blitt spekulert mye i Dejan Lovrens fremtid, med interesse fra blant annet AC Milan, der italiensk presse nylig hevdet at spillerens representanter var i Milano for å forhandle, men Liverpool ønsker ikke å selge stopperen som fyller 30 år fredag.

Spilleren selv har heller ikke indikert at han ønsker å dra.

Ingen har forhørt seg

«Jürgen Klopp ønsker ikke å selge Lovren, og forventer at han blir værende for 2019/20-sesongen», skriver James Pearce i Liverpool Echo.

De røde har heller ikke mottatt noen tilbud, og ingen har forhørt seg om forsvareren som var VM-finalist i fjor, ifølge lokalavisa.

Liverpools kjøp av en midtstopper denne sommeren, nederlandske Sepp van den Berg (17), er i hovedsak et langtidsprosjekt, og Klopp ønsker fortsatt å ha fire «seniorer» som kjemper om plassene – i Lovren, Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joël Matip.

Lovren har slitt med noen skader og noterte seg for kun 13 ligakamper og 18 kamper totalt forrige sesong. I Champions League-finalen varmet han benken.

Nå er han på sommerferie etter landslagsspill i juni, og mannen med totalt 170 kamper for klubben siden 2014 slutter seg til lagets sesongoppkjøring i tide til USA-turen senere denne måneden.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+