– Vi trenger å spille på oss selvtillit

Selv om resultatene i treningskamper ikke er så viktig, er det tydelig at Gini Wijnaldum skulle ønske Liverpool hadde vist mer.

30. jul 2019 kl 11.39 Arve Vassbotten

Etter to overbevisende seiere mot svakere motstand i starten av preseason, har Liverpool gått på tre tap og en uavgjort på sine fire siste treningskamper. Mot Napoli på søndag ble laget overkjørt og tapte 3-0.

– Det handler om å få spilt flest mulig minutter, men også å få resultater. Sesongen starter allerede på søndag, så det er viktig for oss å få resultater og en bra prestasjon. Det er viktig for oss å få selvtillit, sier Wijnaldum før onsdagens møte med Lyon i Geneve.

– Dette er smertefullt, men vi må lære av det og slå tilbake, sier han om tapet mot Napoli.

– Veldig dårlig prestasjon

– Det var ikke vår beste kamp. Jeg synes det var en veldig dårlig prestasjon fra laget. De tingene vi normalt sett gjør riktig med presset, spille fotball og skape sjanser gjorde vi ikke, og de var ganske gode.

– De scoret på sjansene de hadde, og på de fleste av dem på grunn av feil vi gjorde.

– Hvis du spiller en bra kamp og taper, er det annerledes, spesielt i preseason, men hvis du taper en kamp som dette er det smertefullt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]