– Det viktigste er å holde denne stallen sammen

Andy Robertson forstår at supporterne ønsker signeringer, men støtter klubbens valg.

7. aug 2019 kl 20.08 Arild Skjæveland

Torsdag kl. 18.00 stenger overgangsvinduet for Premier League-klubbene. Liverpool har hentet inn ungguttene Harvey Elliott og Sepp van den Berg, samt Adrian som andrekeeper - men det er ikke ventet at det kommer flere signeringer.

Andy Robertson har vært gjest i BBC 5Live sin podcast Football Daily. Der ble han spurt om klubbens aktivitet på overgangsmarkedet.

– Manageren gjorde det klart fra starten. Forrige sesong brukte vi en del penger på spillere vi trodde skulle forbedre laget. Denne sesongen sa han at det ikke var klubbens plan, og jeg tenker at det viktigste var å beholde spillerne vi har, sier han.

– Vi har mistet Sturridge og Moreno da kontraktene deres gikk ut, og vi har mistet Mignolet, som er et stort tap - men det er viktigere å holde stallen sammen. Vi har en flott lagånd i garderoben, og vi vet hva vi oppnådde i fjor, og kan få til dersom vi står sammen.

Forstår supporterne

Robertson er kjent som en stor Celtic-supporter, og sier at han forstår at supporterne ønsker å se nye spillere komme inn.

– Jeg vet hvordan det er å være supporter, og alle ønsker at nye spillere skal komme, men noen ganger er det ikke mulig, sier skotten.

Han tror laget er bra nok til å gjøre det like bra, om ikke bedre, enn forrige sesong.

– Vi har en veldig bra stall, og ønsker ikke å være det laget som bare vant Champions League. Vi ønsker å sette spor etter oss og vinne flere troféer. Det kan vi bare gjøre dersom vi gjør som vi gjorde i fjor, med samme innstilling.

Liverpool - Norwich spilles fredag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]