STLT VINNER:  Virgil van Dijk legger ikke skjul på at han synes det er stas å ha blitt kåret til den beste spilleren i Europa.

«For en kveld i Monaco!»

Virgil van Dijk er stolt over den prestisjefylte prisen.

Som den første forsvarsspilleren i historien ble Virgil van Dijk kåret til «UEFA Player Of The Year» i Monaco torsdag kveld. 

«For en kveld i Monaco!», skriver nå midtstopperen på Twitter, etter at han slo både Lionel Messi og Ronaldo i kåringen. 

«Jeg er beæret over å vinne en så prestisjefylt pris. Det ville ikke vært mulig uten hver eneste av mine lagkamerater og alle som jobber rundt laget og Liverpool-fansen. Takk alle sammen!»

– Takk til alle som har hjulpet meg

«En stor takk også til de viktigste personen i livet mitt, familien min, og til alle som har hjulpet meg og fortsetter å hjelpe meg på veien. Jeg føler meg veldig stolt!!», skriver van Dijk.

«Det er og så en ære å ha vunnet årets forsvarsspiller og en stor gratulasjon til min lagkamerat Alisson Becker, og også til Frenkie de Jong og Lionel Messi med deres priser også! Og en stor gratulasjon til Lucy Bronze med å bli Women’s player of the year.»

«Ser fram til en viktig kamp mot Burnley i morgen kveld. YNWA»

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+