Adrian skadet av fan som stormet banen

Adrian er tvilsom til lørdagens kamp, og Naby Keita er ikke tilgjengelig.

16. aug 2019 kl 12.32 Arve Vassbotten

Etter seieren i UEFA Super Cup, venter Premier League-kamp mot Southampton for Klopps menn på lørdag.

Dette sa Klopp på dagen pressekonferanse. (Se video nederst i saken)

Om seieren i Super Cup:

– Det føltes bra, mye bedre enn vi trodde før kampen. Etter 120 minutter, og etter å ha investert alt vi gjorde, blir det enda mer verdt det. Jeg kan virkelig tenke meg hvordan Chelsea følte det etterpå, når de drar hjem uten den gode følelsen men med like mye jobb.

– Vi er nå mer erfarne på finaler. Normalt er resultatet et resultat av hvordan man spiller, noe som er sant. Alt hjelper for framtiden og om vi spiller en finale igjen.

Om Adrian som er skadet av fan:

Klopp avslører at Adrian ble skadet under feiringen etter kampen, og kan gå glipp av kampen mot Southampton.

– En supporter hoppet over noe og sparket Adrians ankel. Den er hoven, men vi får se. Bortsett fra det var det en bra kveld fra ham.

Andy Lonergan og Caoimhin Kelleher er begge kandidater til å komme inn.

– Andy er klar. Hvis vi må ta en avgjørelse. Caoimhin er en spiller vi liker veldig godt også. Han er i trening, men ikke hundre prosent ennå. Han må trene i dag, og så får vi se.

– Vi elsker våre fans, det er det ingen tvil om men det hadde vært fint om alle kunne stoppe å løpe ut på banen. Dette er det verste eksempelet. Men da vi spilte mot City var det noen som løp ut på banen. Mot Norwich og i Istanbul, løp folk ut på banen. Det er ikke morsomt. Hun fra Champions League-finalen tjente åpenbart penger på det, men det er mye ansvar fans har også.

– Hvis en person ikke kan holde tilbake selv, må de rundt ham gjre det. Det er ikke morsomt. Hvordan kan noe slikt skje?

– Adrian vil ikke gå gjennom noen scan. Vi må vente og se på at hevelsen går ned. Flyturen hjem hjalp ikke på det.

– Han kunne ikke ha spilt rett etter at vi landet i Liverpool, men det ser bedre ut nå, og så får vi ta en avgjørelse.

Om Keitas skade:

– Keita er ikke tilgjengelig mot Southampton. Det er en muskelskade, det er ikke noe alvorlig, men vi vet ikke hvor lenge det vil ta.

Om Oxlade-Chamberlain:

– Det var positivt for Ox. Vi vet alle hvilket potensiale han har, og at han kan ha mer påvirkning på kampen. Men det er normalt. Han trenger å bli vant med intensiteten og slike ting. Han har heller ikke spilt så mye i den posisjonen, og det er min feil og ikke hans, som jeg har sagt.

Om Southampton:

– Jeg vil ikke snakke om den korte perioden til ny kamp, for det høres som om vi bruker det som unnskyldninger. Southampton tapte 3-0 mot Burnley, men de er et sterkt lag, og vi har hatt nok tid til å analysere dem. Vi så to preseason-kamper og har all den informasjonen vi trenger.

– Sist sesong var vanskelig for oss der. Disse analysene var vanskelige sist sesong, og vi vet ikke hundre prosent hva de vil gjøre. Det er tidlig i sesongen, og vi har alle den samme sjansen. Vi har alle den samme jobben å gjøre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]