FRA START?  Det spekuleres i om Adam Lallana kan starte mot sin gamle klubb.

Lallana kan være et alternativ mot gamleklubben

Det spekuleres i om spillere som Xherdan Shaqiri og Adam Lallana kan komme inn på laget.

Liverpool måtte spille 120 minutter mot Chelsea i onsdagens Supercup-finale. Fabinho var den spilleren som la ned flest meter på banen, og løp over 14 kilometer. Mot slutten av ekstraomgangene lå han nede med krampe - men han kom seg likevel på beina og satte et straffespark i mål noen minutter senere.

Midtbaneduoen Fabinho og Jordan Henderson spilte samtlige 120 minutter, mens James Milner og Gini Wijnaldum fikk en time hver. Mohamed Salah, Adrian, Joe Gomez og Virgil van Dijk spilte også 120 minutter i Istanbul.

Tror på endringer

James Pearce i Athletic tror at Jürgen Klopp kommer til å gjøre endringer på laget på St. Mary’s. Han tror at spillere som Xherdan Shaqiri og Adam Lallana kommer til å bli vurdert. Det sier han i et nettmøte på Athletic sine sider.

Ingen av de to har så langt vært på banen i Liverpools tre kamper denne sesongen. Lallana har blitt brukt i en dypere midtbanerolle i pre-season, og dersom han skal få spilletid vil en anta at det vil være i en slik rolle.

– Mye vil avhenge av tilstanden til spillerne, men han vil måtte gjøre endringer. Shaqiri og Lallana vil helt sikkert bli tatt med i vurderingen, skriver Pearce.

Shaqiri var svært sentral hjemme mot Southampton forrige sesong - før han noe overraskende ble tatt ut til pause.

Paul Gorst i Liverpool Echo har satt opp sitt lag, og har både Shaqiri og Lallana inne: Adrian; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Fabinho, Lallana; Mané, Shaqiri, Firmino.

The Guardan og Evening Standard tror Liverpool vil stille med følgende lag: Adrian, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mané

Vi vil få svaret når den bekreftede lagoppstillingen kommer kl. 15.00.

Southampton - Liverpool spilles kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+