TAPTE FINALEN:  Harry Winks spilte 66 minutter da Tottenham tapte Champions League-finalen mot Liverpool 1. juni. Nå mener han de røde bør frykte London-klubben i ligaen.

– Liverpool burde frykte oss

Harry Winks mener Liverpool og Manchester City bør frykte Tottenham i tittelkampen.

Før sesongstart mente de fleste at tittelracet i Premier League sto mellom Manchester City og Liverpool, sånn som forrige sesong.

Etter at Tottenham kom fra det tøffe bortemøtet med Manchester City på Etihad med et sterkt poeng, mener Spurs-spiller Harry Winks at de bør regnes med i tittelkampen.

– Jeg tror City og Liverpool burde frykte oss, sier Winks til Evening Standard.

– Vi har vist de siste årene at vi kan konkurrere med de beste lagene i Premier League og Europa. Det er viktig at vi gjør det på et konsistent basis denne sesongen, og det er viktig å reise til steder som City og Liverpool og få seg et resultat.

Hang i tauene mot City

Selv om lørdagens kamp på Etihad endte 2-2, ble Tottenham stort sett overspilt hele kampen.

Man City hadde 73 prosent balleinnehav, 14 avslutninger mot Tottenhams 3, og fikk en scoring annullert på overtid.

– De er et utmerket lag, de er mesterne, og du må respektere dem. Men som alle lag har de svakheter, og jeg tror vi utnyttet dem, spesielt fra cornerne, sier Winks.

– Vi vet hvor gode vi er. Vi vet vi er et topplag, og når vi kommer til steder som dette er det viktig å få med seg et resultat.

– Til tider var det rotete, det var vanskelig men det er det du må gjøre, spesielt hos City. Du forventer at City skal ha mye ball, som de hadde. Men det er viktig når du kommer hit at du rir av stormen når du er under press, og jeg synes vi gjorde det fantastisk.

– Manageren tillater ikke frykt

Winks spilte 56 minutter av toppkampen mot City, før han ble byttet ut til fordel Lucas Moura – 20 sekunder senere hadde brasilianeren utlignet til 2-2.

Tottenhams 23 år gamle midtbanespiller trekker frem en sterk mentalitet i spillergruppa som en viktig årsak for at det ble et poeng i bagasjen hjem til London.

– Manageren tillater ikke frykt i oss. Vi går ikke inn i noen kamper slått mentalt. Vi går inn i hver kamp og vet at vi kan vinne og utkonkurrere motstanderen, sier Winks.

– Mentaliteten vår inn i hver kamp er å være fremme i skoene, presse og prøve å vinne. Det er nok hvorfor vi kom herfra med et sterkt poeng.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+