Mens Liverpool kan forberede seg på Melwood skal Burnley spille ligacup

Burnley tar imot Sunderland på Turf Moor onsdag kveld.

27. aug 2019 kl 21.33 Arild Skjæveland

Før lørdagens 3-1 seier over Arsenal hadde Jürgen Klopp en hel uke på seg for å forberede laget til kampen. Det var tydelig på banen, der de helrøde leverte sesongbeste så langt.

Nå har han igjen en hel uke på å forberede møtet med Sean Dyche sitt Burnley lørdag kveld. Laget var på Melwood i dag, og har startet forberedelsene.

I mellomtiden skal Burnley i aksjon, og møte Sunderland på Turf Moor i ligacupens andre runde på onsdag.

Varsler endringer

Dyche har hatt sin pressekonferanse, og varsler at han kommer til å gjøre endringer på laget som fikk med seg ett poeng fra bortemøtet med Wolverhampton på søndag.

– Det er ikke bare en mulighet til å spille. Jeg har sagt at dette er den mest balanserte og konkurransedyktige stallen jeg har hatt her. Når jeg ser på stallen, og det faktum at vi har minimalt med skader for øyeblikket, tror jeg at vi har spillere som er kapable, sa han på dagens pressekonferanse.

– Jeg kommer med sikkerhet til å gjøre endringer. Det er ingen grunn til å ikke gjøre det når du tenker på kvaliteten til spillerne som kan komme inn på laget. Men vi har ingen andre tanker enn å vinne kampen - absolutt ingen.

Kantspilleren Johann Berg Gudmundsson med den gode dødballfoten er uaktuell etter å ha fått en leggskade mot Wolves. Han skal på skann, og så langt er det usikkert om han vil rekke lørdagens kamp.

Trekning onsdag kveld

Etter Evertons bortekamp mot Lincoln avslutter ligacuprunden onsdag kveld, er det klart for trekning av den tredje runden.

Der kommer Liverpool inn, og skal spille 24. eller 25. september.

De to siste årene har LFC blitt slått ut allerede i 3. runde. Først mot Leicester i 2017, og så mot Chelsea i fjor.

Burnley - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]