– Ingen er som Bobby

Andy Robertson ville ikke byttet Roberto Firmino med noen.

2. sep 2019 kl 08.46 Arild Skjæveland

Roberto Firmino var av banens beste spiller da Liverpool slo Burnley på lørdag, med både mål og målgivende - men det er ikke bare det han gjør foran mål som imponerer lagkameratene.

Spesielt Andy Robertson er stor fan.

– Med arbeidskapasiteten, teknikken, målene og allroundspillet hans - jeg tror ikke det finnes noen andre som ham, sier skotten i et intervju med Liverpool Echo.

– Folk vil si at det finnes bedre spisser, men for meg er det han gjør så viktig for laget vårt. Vi hadde ikke fungert uten ham. Han er verdensklasse, sier han.

Så viktig for laget

Robertson mener det ikke ville vært det samme med en annen i den rollen.

– Han gjør alt, og det er det fantastiske med Bobby. Han kan gjøre alt. Han er vår førsteforsvarer, og jeg har adri sett noen gjøre det bedre enn ham. Han presser forsvarsspillerne og gir dem ikke tid. Han kommer tilbake og stjeler ballen for oss på midtbanen.

– Han er så viktig for oss defensivt. Så løper han over på andre siden av banen, scorer og gir målgivende. Det er det vi trenger av ham. Han er god på trening, men jobber kanskje ikke like hardt som han gjør i en kamp. Han sparer det til lørdagen.

– Den jobben han legger ned i en kamp er trolig mer enn noen annen spiss i verden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]