Ny kamp mot MK Dons kan være aktuelt

Liverpools videre skjebne i ligacupen ventes å bli avgjort denne uka

30. sep 2019 kl 16.48 Torbjørn Flatin

Det skal være tre mulige utfall av det faktum at Liverpool benyttet en Pedro Chirivella uten berettiget spilletillatelse mot MK Dons i Carabao Cup, eller ligacupen.

Ikke spilleberettiget

Liverpool kan bli kastet ut av turneringen, de kan bli dømt til å spille kampen om igjen, eller de kan slippe unna med en bot.

Ifølge The Times har det tidligere skjedd at det har vært ny kamp, i 1999 da West Ham gjorde det mot Aston Villa etter et lignende tilfelle som LFC nå er oppe i.

Liverpool skal ha akseptert at Pedro Chirivello ikke skal ha hatt såkalt «internasjonal klarering».

Det skal ha hatt sammenheng med at han var på utlån til Extremadura i andre halvdel av forrige sesong, og at man da må søke nok en gang da den avtalen var sluttført.

Det skal Liverpool FC ha gjort, men skal da samtidig ha innrømmet at man ikke har mottatt en bekreftelse på at dette var i orden fra det engelske fotballforbundet. På Anfield skal man imidlertid mene at dette bør være en formidlende omstendighet.

Hardt program

Ifølge The Times er ny kamp det Jürgen Klopp ønsker seg aller minst, midt oppe i det harde kamp-programmet.

Neste runde i Carabao Cup, hvor Liverpool er trukket hjemme mot Arsenal hvis de fortsatt får være med i turneringen, skal spilles 29. eller 30. oktober.

Avgjørelsen om Liverpools umiddelbare fremtid i turneringen forventes å bli tatt av EFL, English Football League, denne uka.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]