JAKTES PÅ:  Liverpool og flere andre Premier League-klubber følger Joe Gelhardt (17) sin utvikling i Wigan.

Spissen som kan erstatte Duncan

De røde ser på et av Championships største talenter, ifølge Goal.

Liverpool er blant flere Premier League-klubber som følger 17 år gamle Joe Gelhardt tett, skriver Neil Jones for nettstedet Goal.

Wigan-spilleren, en venstrebent spiss, blir sett på som et av Englands største angrepstalenter, og denne uka er han på sin første U18-landslagssamling.

Gelhardt er faktisk en Liverpool-gutt fra Netherton, men dro til Wigan som 10-åring. Seks år senere, i august 2018, fikk han førstelagsdebuten i ligacupen. Mot slutten av forrige sesong, i april, kom også Championship-debuten.

Wigan-manager Paul Cook sa etter en seier over Burnley under sommerens pre-season at Gelhardt, som scoret i kampen, «er så komfortabel på dette nivået».

Ettertraktet

Kontrakten hans med Wigan strekker seg til 2021, men ifølge Goal øker stadig interessen for ham, og i Liverpool har det nå åpnet seg en ledig angrepsplass i U23-stallen etter at Bobby Duncan ville bort og ble solgt til Fiorentina.

Foruten de røde sendte også klubber som Everton, Wolverhampton, Leicester og Chelsea speidere for å se Gelhardt i aksjon for Wigans ungdomslag forrige sesong.

2002-modellen spilte blant annet mot Liverpool i FA Youth Cup i februar, en kamp som akademidirektør Alex Inglethorpe overvar, og tross tap imponerte Wigans ettertraktede angriper, skriver Jones.

Kommende fredag forventes det at Gelhardt blir involvert når England U18 tar imot Australia på Greene King Stadium i Leicester. De skal også møte Brasil (søndag) og Sør-Korea (tirsdag) under landslagspausen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+