Adrian ble sjokkert over ungguttenes innstilling

Sisteskansen er full av lovord etter Liverpools imponerende seier mot Everton.

6. jan 2020 kl 23.15 Kenneth Baraas

Adrian fikk mye å gjøre i de første 20 minuttene av søndagens Merseyside-derby, og gjorde sakene sine godt i de prøvelsene som kom hans vei. Keperen innrømmer dog at han ble litt nervøs da en av få rutinerte spillere i James Milner måtte gå av med skade etter kun ti minutters spill.

– Det var ikke det beste som kunne skje. Når du spiller med noen få spillere med erfaring, og så kommer det en skade i de ti første minuttene, sier Adrian til Liverpool Echo.

Sjokkert

Inn for kveldens eldste Liverpool-spiller, kom Yasser Larouci og gjorde en meget god kamp på venstrebacken.

– Jeg var litt i sjokk fordi Yasser kom inn uten å varme opp, rett inn i en intens kamp, men jeg kunne ikke føle at det var noen panikk som spredde seg på banen.

– Jeg tror alle var fulle av selvtillit, stolte på hverandre og gjorde jobben vi skulle gjøre. Til slutt fikk vi en fantastisk kamp, spilte god fotball og fikk en god opplevelse, fortsetter Adrian.

– De (Everton) spilte også god fotball og hadde noen sjanser i første omgang, men jeg gjorde jobben min.

FORNØYD:
FORNØYD:  Adrian holdt nullen og bidro sterkt til videre avansement i FA-cupen.

Fremhever spillestilen

Keeperen påpeker at spillerne vet hva deres arbeidsoppgaver er og derfor fungerte godt som lag, til tross for lite spilletid sammen tidligere.

– Vi vet om filosofien til Liverpool FC. Alle vet hvordan vi spiller, vår taktikk, så det gjorde ingenting at vi ikke har spilt sammen før.

– De spilte med førsteelleveren, og jeg synes ungguttene gjorde det veldig bra. De eldste og mest erfarte spillerne gjorde en god jobb i å støtte dem i hvert eneste sekund, og vi spilte et flott kamp som et lag, sier keeperen.

Adrian virker å trives godt på Merseyside, og spanjolen sto sin 14. kamp for de røde i søndagens 1-0-seier.

– Jeg føler meg bra. Jeg føler meg ung, selv om jeg fylte 33 år her om dagen. Men jeg føler meg bra fysisk og mentalt, og nyter tilværelsen i denne klubben.

– Jeg forsøker å gjøre mitt beste de gangene jeg får sjansen og prøver å hjelpe laget. Hvis jeg ikke spiller, så støtter jeg laget fra benken og i garderoben. Jeg tror alle har den samme mentaliteten, og det er hvorfor vi gjør det så godt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]