Fabinho om hvordan han stadig nærmer seg comeback fra start

Liverpools midtbaneanker er skadefri og nærmer seg kampform.

23. jan 2020 kl 10.26 Torbjørn Flatin

- Skaden er bedre. Jeg føler meg trygg angående ankelen og min fysiske form, sier Fabinho til Premier League Productions, gjengitt av Liverpools hjemmeside.

- Jeg var veldig glad for å få noen minutter som innbytter mot Manchester United, det var virkelig viktig for meg. Det er klart at jo flere minutter jeg får ute på banen jo bedre er det. Jeg vil bli sterkere og komme tilbake i kampform.

Tilbake på ligalaget neste uke?

Liverpool har greid å håndtere skadeoppholdet til den 26-årige brasilianeren på en utmerket måte, med Jordan Henderson som vikar i ankerrollen på midtbanen. Det gjør at Liverpool nå kan bruke tiden på å få Fabinho tilbake i best mulig form.

Det betyr trolig noen få minutter som innbytter mot Wolverhampton i kveld og en start mot Shrewsbury i FA-Cupen på søndag, før Liverpools nr. 3 er klar til også å starte de to påfølgende ligakampene mot West Ham og Southampton før vinteroppholdet.

- Jeg har virkelig savnet det å kunne trene sammen med mine lagkamerater, forklarer Fabinho videre. – De følelsene som er der i forbindelse med en kamp.

Vanskelig mot Wolves

Først er det imidlertid Wolverhampton på Molineux i kveld. En vanskelig oppgave, noe også Fabinho erkjenner.

– Det er definitivt en vanskelig kamp. Det så vi da de kom til Anfield, det var en av de hardeste kampene denne sesongen.

- De er et lag med et solid forsvar, de har noen farlige offensive spillere og vi har sett at de hjemme kan gi alle en kamp. De beseiret City, slik at de er et farlig lag.

- Nå har vi hatt god tid til å forberede oss, vi kjenner deres lag godt, vi kjenner deres styrker, slik at vi vil reise dit forberedt og ha en seier som mål, avslutter Fabinho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]