Nøkkelspiller tilbake i trening for Man City

Aymeric Laporte kan bli viktig å få tilbake for Pep Guardiola når Man City skal prøve å tette Liverpools store forsprang.

3. jan 2020 kl 17.28 Arve Vassbotten

Manchester City har en stor oppgave foran seg de neste månedene, når de skal forsøke å ta igjen Liverpools forsprang på 14 poeng, med 17 kamper igjen å spille for dem og 18 kamper for Liverpool.

Nå har Pep Guardiola i hvert fall fått en god nyhet i tittelinnspurten, og det er at lagets soleklart beste midtstopper Aymeric Laporte er tilbake i førstelagstrening.

Ute i fire måneder

Laporte har vært ute i fire måneder etter en kneskade, noe som har bydd på problemer for fjorårsvinneren, men han kan nå komme tilbake på banen i løpet av januar.

– I går var første gangen han trente med oss i ti minutter, og så 15 minutter i dag. Han blir stadig bedre. Han føler seg bra. Jeg tror han vil være i full trening i neste uke, sa Guardiola på pressekonferansen før lagets møte med Port Vale i FA-cupen.

Manchester City skal nå framover møte Aston Villa (b), Crystal Palace (h), Sheffield United (b) i serien i januar, før Tottenham (b), West Ham (h) og Leicester (b) er motstandere i februar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]