Solskjær hinter til hvilken taktikk han vil bruke i helgens oppgjør

Liverpool må trolig innstille seg på å bryte gjennom United-muren.

16. jan 2020 kl 15.55 Kenneth Baraas

Søndag møtes Liverpool og Manchester United. Under Ole Gunnar Solskjærs periode som United-manager, har lagene møttes to ganger og begge oppgjørene har endt uavgjort. 

I går spilte de røde djevlene mot Wolverhampton og tok en knepen 1-0-seier i FA-cupen, men nordmannen forventer en noe tøffere oppgave til helgen. 

– Selvfølgelig er det tøft. Men jeg har møtt Liverpool to ganger og vi har spilt uavgjort begge gangene, sier Solskjær, ifølge Liverpool Echo

Gjentar «suksessoppskriften?

Manchester United har vært gode til å nøytralisere oppgjørene mot Liverpool de siste sesongene (Jürgen Klopps mannskap vant dog 3-1 i forrige kamp på Anfield). De røde har hatt ballen mest, men har som regel ikke mestret å finne de åpningene som trengs for å avgjøre kampene. 

– Du ønsker å vinne disse kampene, men vi har funnet en god måte å spille mot de på og fortjent poengene ved begge anledningene, sier Solskjær og hinter til at han vil bruke samme taktikk på søndag. 

– La oss bare vente og se. Det er fremdeles noen dager til jeg ser dere igjen (pressen). 

– Det var noen slitne bein her (i Wolverhampton-kampen), men det er som forventet siden vi har hatt så mange kamper i denne perioden. Vi vil restituere og få alle friske og klare til søndag. 

SKADEPLAGET UKE: Rashford hadde trøbbel med ryggen, men fikk et nytt skadeproblem under gårsdagens kamp mot Wolves.

SKADEPLAGET UKE: Rashford hadde trøbbel med ryggen, men fikk et nytt skadeproblem under gårsdagens kamp mot Wolves.

Det gjelder muligens ikke Marcus Rashford som gikk av med skade i gårsdagens kamp, og det er usikkert om angriperen blir skadefri i tide. 

– Han har hatt et problem med ryggen i det siste, men det er et annet problem. Nå har vi et annet. Jeg tror ikke det (ryggplagene) er relatert til hvorfor han måtte av. Jeg kan i alle fall si at vi vil gjøre alt vi kan for å gjøre ham klar til søndag, men jeg kan ikke love noe. Vi vil klare oss uansett. 

– Jeg ville ikke bruke ham, men vi trengte seieren. Det slo tilbake på oss.Han har vært tilgjengelig og skadefri hele sesongen, og han blir raskt klar etter skader. Han har slitt litt i det siste, men det kommer mer når han er sliten. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]