Premier League-rundenVardy ble skadet da Leicester slo West Ham. United er fortsatt 30 poeng bak Liverpool…

Nå gjenstår det kun én kamp i den 24. serierunden.

22. jan 2020 kl 23.15 Arild Skjæveland

Tirsdag kveld ble det spilt seks kamper. I kveld ble det spilt tre nye - før Wolverhampton - Liverpool avslutter den 24. serierunden torsdag kveld.

For Liverpools del var det mest interessant hva som skjedde på King Power Stadium, der Leicester City tok imot West Ham. Leicester er nummer tre i Premier League, og var 19 poeng bak LFC før denne kampen.

Nå er avstanden 16 poeng, etter at Leicester slo David Moyes sitt lag 4-1. Harvey Barnes scoret 1-0 målet, før Ricardo Pereira la på til 2-0 like før pause. Mark Noble reduserte fra straffemerket, før to sene scoringer fra Ayoze Perez fastsatte sluttresultatet til 4-1.

Brendan Rodgers har dog fått en stor bekymring etter kampen, for Jamie Vardy måtte av med noe som så ut til å være en lårskade.

Liverpool skal møte West Ham neste onsdag, og de fikk i alle fall ikke noen god opplevelse før den kampen.

Fortsatt 30 ned til United

Ole Gunnar Solskjær har snakket mye om at Manchester United viste tegn til fremgang da de tapte 2-0 på Anfield på søndag. Det spørs om han kan si det samme etter denne kampen.

United tapte fullt fortjent 2-0 hjemme mot Burnley. Chris Wood ga gjestene ledelsen før pause, før Jay Rodriguez banket inn det andre målet med en fantastisk avslutning. Det er Burnleys første seier på Old Trafford på nesten 60 år.

Med det er Manchester United fortsatt 30 poeng bak Liverpool - men nå med to kamper mer spilt…

TABELLEN: Liverpool har en voldsom avstand ned til de andre lagene.

I den tredje kampen spilte Tottenham mot tabelljumbo Norwich. Daniel Farkes lag ga absolutt Spurs en god kamp, men Son Hueng-min ble matchvinner 11 minutter før slutt, etter at Dele Alli hadde scoret 1-0, og Teemu Pukki hadde utlignet fra straffemerket.

Spurs er, som United, 30 poeng bak Liverpool med to kamper mer spilt.

Wolverhampton - Liverpool spilles torsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.