Hylles etter sin første landskamp fra start

Neco Williams var nok en gang sentral da Wales tok en ny Nations League-seier.

15. okt 2020 kl 16.25 Jens Bessesen

Neco Williams har fått en drømmestart på sin landslagskarriere med Wales. Ikke bare topper waliserne sin gruppe - Williams har spilt en stor rolle i et par av seierne. 

19-åringen spilte onsdag allerede sin femte landskamp, et imponerende antall med tanke på at debuten kom så sent som i september. Onsdagens kamp mot Bulgaria var hans første fra start for seniorlandslaget, og han viste igjen fram sine offensive kvaliteter. 

Leverer både offensivt og defensivt

Da Wales slo Bulgaria 1-0 i september var det innbytter Williams som scoret vinnermålet fire minutter på overtid. Onsdag var han igjen på pletten i bortekampen mot samme motstander. Han slo innlegget til Jonny Williams, som avgjorde kampen med sin scoring like før slutt. 

Wales har fortsatt til gode å slippe inn mål i årets Nations League, og de topper sin gruppe foran Finland, Irland og Bulgaria. Etter kampen beskrev landslagssjef Ryan Giggs Williams sin forestilling som fantastisk. 

– Han var strålende, og han har gjort det veldig bra siden han kom inn i laget, sa Giggs ifølge Liverpool Echo

Harry Wilson startet også kampen, men ble byttet ut midtveis i andre omgang. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]