Bekreftet: Det er en kneskade for Joe Gomez

Liverpool må klare seg lenge uten Joe Gomez.

11. nov 2020 kl 19.32 Arild Skjæveland

Onsdag fikk Liverpool-supportere en av de verste beskjedene de kunne få fra spillerne på landslagssamling. Joe Gomez er skadet, og dermed blir det enda tynnere i rekkene for et allerede skadeskutt forsvar. De første rapportene gikk på at skaden var alvorlig, og slik høres det også ut når der er bekreftet at det er en kneskade.

Liverpool FC har lagt ut en kort melding på sine nettsider om at Joe Gomez har trukket seg fra landslagstroppen, og skriver videre at spilleren skal undersøkes nærmere av Liverpools medisinske apparat. Det er en kneskade han skal ha fått på trening.

Fra før må Liverpool med all sannsynlighet klare seg uten Virgil van Dijk for resten av sesongen med en kneskade. Joel Matip er klubbens eneste friske rutinerte midtstopper – og han er selv svært skadeutsatt.

Like etter at bekreftelsen kom, møtte Gareth Southgate pressen.

– Jeg kan ikke fortelle dere om hvor alvorlig det er før han har vært på skann. Jeg kan ikke se at han vil bli involvert i kampene med oss, det er helt sikkert. Vi kan ikke spekulere i den eksakte arten av skaden, sa Southgate på pressekonferansen.

– Det var ingen rundt ham da det skjedde, og det likte jeg ikke. Jeg håper og ber om at det ikke er en langtidsskade. Det var opprørende å se ham i så store smerter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]