– Noen mennesker vil alltid klage på deg

Mohamed Salah responderer på kritikk som blir rettet mot ham.

24. nov 2020 kl 08.39Einar Kvande

Etter Liverpools strålende oppvisning mot Leicester, har flere kritikere påpekt at de røde ikke lenger er avhengige av Mohamed Salah, nå som de har Diogo Jota i stallen.

Tidligere Liverpool-keeper David James var blant dem som etter 3-0 seieren søndag kveld poengterte at Mohamed Salah ikke lenger er selvskreven i Liverpools startoppstilling.

– Jeg tror ikke Liverpool er avhengige av Salah, og det er bra for Jürgen Klopp, sa James.

– Dersom prisen er riktig, vil alle spillere bli solgt. Det avhenger av prisen. Dersom Salah ble solgt til Manchester City vil det neppe være god butikk for Liverpool, men dersom han ble solgt til en annen liga i et annet land, vil det være mer fornuftig, la han til.

Hovedpersonen selv trekker bare på skuldrene av bemerkningene.

– Noen mennesker vil alltid klage på deg. De vil si at han er god, men han er ikke så god i deler av sitt spill. Du må bare ignorere slike ting, og gjøre det du kan. Jeg er stolt over at jeg gjør det, siteres Salah av Liverpool Echo.

– Jeg bidrar med mål og målgivende pasninger. Jeg føler jeg gjør en god jobb, og selv om det hele tiden blir litt vanskeligere, så er det din jobb å gå ut på banen og prestere, legger Liverpools toppscorer til.

Glad for at Jota kom til klubben

I Salahs korona-fravær storspilte Diogo Jota på høyresiden av Liverpool-angrepet mot Leicester, og scoret kampens andre mål. Portugiseren har nettet åtte mål på tolv kamper siden overgangen verdt 41 millioner pund fra Wolverhampton Wanderers.

– Vi er glade på hans vegne. Som lagkamerater forsøker vi å presse hverandre hver dag på trening. Når noen kommer inn på laget og scorer mål blir du glad på hans vegne, for du føler at det hjelper laget, og gjør det enklere for oss andre i angrepsrekka, kommenterer Salah.

– Forhåpentligvis fortsetter han å score igjen og igjen. Det at han scorer en del mål gir ham selvtillit og en god start på karrieren her. 

– Det er flott å ha en spiller til i troppen som scorer en del mål. Med Diogo i troppen kan vi nå spille med alle fire, eller vi kan benytte bare tre.

Mohamed Salah var i går tilbake på Liverpool-trening etter at han søndag endelig testet negativt for koronaviruset.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]