– Blir overrasket om Adrian får ny kontrakt

Målvaktens avtale går ut til sommeren.

8. des 2020 kl 09.00Arild Skjæveland

Adrian kom til Liverpool i fjor sommer, da Simon Mignolet ville hjem og ble solgt til Club Brugge. Etter en sommer uten klubb og skikkelig trening, ble han kastet rett inn i det da Alisson Becker skadet seg allerede i første kamp.

Førstekeeperens skadeproblemer har gjort at Adrian har fått mye spilletid i Liverpool. De to siste sesongene har han spilt 23 kamper – men da brasilianeren igjen skadet seg i forrige uke, var det 22 år gamle Caoimhín Kelleher som kom inn. Iren har gjort sakene sine veldig bra, og har holdt nullen både mot Ajax og Wolverhampton.

Adrians kontrakt går ut til sommeren, og 33-åringen er nå tredjekeeper i Liverpool.

Tror det er hans siste sesong

James Pearce i The Athletic tror dette blir Adrians siste sesong på Anfield.

– Jeg ble spurt mye om Liverpool kom til å kvitte seg Adrian og signere en erstatter for ham i sommer, og sa at det ikke kom til å skje. Informasjonen jeg hadde, var at Klopp ville stå ve ham, og det viste seg å stemme, svarer Pearce i et nettmøte med The Athletics lesere

– Formen til Adrian har ikke vært bra når han har spilt siden det, og Kelleher har virkelig imponert Klopp og (John) Achterberg med utviklingen sin på treningsfeltet.

– Adrians kontrakt går ut neste sommer, og jeg vil bli veldig overrasket dersom han skulle få en ny avtale. Om Liverpool må kjøpe en ny andrekeeper i 2021 avhenger av hvordan Kelleher gjør det fra nå og ut sesongen, svarer han videre.

Adrian, Gini Wijnaldum og Nathaniel Phillips er de tre spillerne i førstelagsdiskusjonen som er på utgående kontrakt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]