Liverpool Echo:LFC er ikke interessert i Sanches, og kjøper neppe spillere i januar

Liverpool er blitt linket til Lilles midtbanespiller foran transfervinduet i januar.

22. des 2020 kl 22.08Einar Kvande

Ian Doyle i Liverpool Echo slår kategorisk fast at Liverpool FC ikke er interesserte i Lilles midtbanespiller Renato Sanches, og skriver at det er svært lite sannsylig at Anfield-klubben vil gjøre noen store signeringer i januar.

Den portugisiske landslagsspilleren, med en fortid i Bayern München og Swansea, har vært sterkt linket til Liverpool denne uken.

Noen kilder har til og med hevdet at Liverpool er kommet til enighet med spilleren. Doyle skriver at dette ikke medfører riktighet, og melder at Sanches er en spiller som Liverpool ikke er interesserte i, verken nå i januar eller til sommeren.

Doyle skriver videre at de regjerende mestrene forventer minimal aktivitet på transfermarkedet i neste måned, og har for øyeblikket ingen planer om å styrke stallen med signeringer av betydning.

Klopp stoler på spillerne han har

Selv om stopperduoen Virgil van Dijk og Joe Gomez er ute med langtidsskader, virker Jürgen Klopp fornøyd med de defensive alternativene han har. Akademispillerne Rhys Williams og Nathaniel Phillips fungerer som backup for den rutinerte duoen Fabinho og Joël Matip. I tillegg har han også 18 år gamle Billy Koumetio i bakhånd, etter at han fikk sin Champions League-debut tidligere denne måneden. Jordan Henderson vikarierte også som midtstopper, i andre omgang mot Fulham.

Liverpool-manageren vil snart ha Thiago Alcantara, James Milner og Xherdan Shaqiri tilbake etter skader, noe som vil gi manageren mange flere alternativer på midtbanen. Angriper Diogo Jota og venstreback Kostas Tsimikas forventes å bli tilgjengelige igjen senest i februar.

Doyle tror at kun nye alvorlige skader eller et spillersalg vil få Liverpool til å vurdere et spillerkjøp. Skjer det ikke noe spesielt vil Klopp stole på den troppen han har nå med tanke på resten av sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]