The Guardian:Liverpool ønsker å belønne Fabinho med en ny kontrakt

Brasilianerens nåværende avtale med Anfield-klubben løper ut sommeren 2023.

7. des 2020 kl 16.36Einar Kvande

Liverpool ønsker å starte forhandlinger med Fabinho om en ny kontrakt, da den defensive midtbanespilleren, som nå vikarierer som midtstopper på grunn av langtidsskadene til Joe Gomez og Virgil van Dijk, er blitt en meget viktig brikke for Jürgen Klopp. Det melder Fabrizio Romano i The Guardian.

Fabinho har imponert stort i løpet av de to og et halvt årene han har vært i Liverpool. Brasilianeren kom fra Monaco i 2018, og brukte litt tid på å finne seg til rette på Merseyside. Han var imidlertid en nøkkelspiller da Liverpool vant Champions League i 2019 og Premier League forrige sesong.

27-åringens nåværende kontrakt løper ut sommeren 2023, og Liverpool håper å forlenge kontrakten til 2025 eller 2026. Fabinho vil få en solid lønnsøkning om han takker ja til en ny kontrakt, selv om han allerede tjener 100 000 pund i uken.

Håper at Wijnaldum vil signere en ny kontrakt

Liverpool har heller ikke gitt opp håpet om å få Georginio Wijnaldum til å signere en ny kontrakt. 30-åringens avtale løper ut til sommeren, og han har blitt linket til en Bosman-overgang til Barcelona.

Ifølge Romano håper Liverpool å gjenoppta forhandlingene med nederlenderen i de kommende ukene. Wijnaldum har vært i Liverpool siden 2016. Midtbanespilleren skal ikke føle seg trygg på hva hans rolle blir i klubben i årene som kommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]