Mourinho hevder at Liverpool-benkens oppførsel tvang ham til å bytte ut Lo Celso

Jose Mourinho med flere sure oppgulp etter at hans Tottenham tapte 2-1 for Liverpool.

17. des 2020 kl 14.08Einar Kvande

Jose Mourinho byttet inn Lucas Moura for Giovani Lo Celso i andre omgang på Anfield, og nå hevder Tottenham-manageren at det var Liverpool-benkens oppførsel som tvang ham til å bytte ut argentineren.

Midtbanespiller Lo Celso fikk gult kort i en situasjon med Andy Robertson tidlig i andre omgang, og ble byttet ut ti minutter senere.

– Med dette gule kortet og oppførselen til karene på sidelinja, som la utrolig press på dommeren, fryktet jeg et gult kort til, siteres Mourinho av Evening Standard.

– Gio spilte rett foran benken deres, i et område som er veldig farlig. Så jeg fryktet at han skulle få et gult kort til, så jeg måtte ta ham av, forklarer Tottenham-manageren.

Rett etter kampslutt på Anfield slo Mourinho fast at det beste laget tapte, og antydet at dommerne tåler dårligere oppførsel på sidelinjen fra andre managere enn ham selv.

– Jeg fortalte Klopp at det beste laget tapte, og han var ikke enig, men det er hans mening, sa Mourinho.

– Dersom jeg oppfører meg på samme måte som ham på sidelinja, så får jeg ikke være der lenger. Vil du at jeg skal ta tavla med tilleggstid fra fjerdedommeren for å se hva som skjer med meg? Av en eller annen grunn behandles jeg annerledes.

Mourinhos referanse til tavla og fjerdedommeren var antagelig myntet på oppførselen til Manchester City-manager Pep Guardiola i kampen mot West Bromwich.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]