Moyes kom med siste nytt før mandagens kamp

– Vi har alternativer, og det har vi ikke hatt så mye av denne sesongen, sier David Moyes.

22. feb 2020 kl 13.50 Arild Skjæveland

Denne helgen er det full Premier League-runde, som avsluttes når Liverpool tar imot West Ham på Anfield mandag kveld.

Det er kun litt over tre uker siden Liverpool slo «the Hammers» 2-0 i London. David Moyes har holdt sin pressekonferanse foran mandagens kamp.

– Det har aldri vært lett for noen manager eller lag å komme til Anfield, men vi vil dra dit og gjøre alt det vi kan for å få et resultat, sier Moyes.

– Vi har alternativer. Vi har ikke hatt så mange valgmuligheter denne sesongen, og plutselig har vi en eller to vi ikke har hatt tidligere. Vi har vært gjennom en vanskelig periode med kamper, og det har vært synlig, men spillerne har gjort en god jobb. 

– De har gjort det vi har bedt dem om veldig bra, sier den tidligere Everton- og Manchester United-sjefen.

Fredericks eneste nye med skade

Ryan Fredericks fikk en skulderskade mot Manchester City, og kommer neppe til å bli involvert på mandag.

– Vi må bare vente og se hva legene og det medisinske apparatet forteller oss. Jeg venter fortsatt på å få alt bekreftet av dem. De fleste er bra. Jeg tror ikke vi fikk flere skader i City-kampen. Utenom Ryan, er alle andre fine.

Andriy Yarmolenko kommer ikke til å bli spilleklar.

– Han har trent litt, og vært med litt i uken, men ikke i de skikkelige øktene. Han er fortsatt et lite stykke unna, sier Moyes.

Jarrod Bowen ble kjøpt i januar, og debuterte i andreomgang mot Manchester City. Kanskje får han nye minutter på Anfield.

– Han så skarp og kampklar ut, og har funnet seg raskt til rette. Han er en god tilvekst til stallen vi har, og forhåpentligvis kan han vise det. Jeg kommer ikke til å forhaste ham. Jeg har mye erfaring med gutter fra Championship, så jeg har erfart når jeg skal bruke ham og når jeg ikke skal, sier 56-åringen.

Liverpool - West Ham spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]