Klopp om Man Citys utestengelse:– Det var et sjokk da jeg fikk nyheten

Jürgen Klopp har sympati med Pep Guardiola og spillerne i situasjonen Manchester City har havnet i.

15. feb 2020 kl 23.34 [email protected]

Fredag kveld ble det kjent at Manchester City skal utestenges fra UEFAs turneringer i to sesonger, men de har varslet at de vil anke utestengelsen. Klopp synes synd på kollega Pep Guardiola og hans spillere. 

– Det var et sjokk da jeg fikk nyhetene, wow.

– Jeg er fotballtrener, og det Pep og Manchester City har fått til er utrolig. Alt det andre har jeg ikke peiling på. Hva som har skjedd, og hvem som har gjort hva, sier Klopp. 

– Forstår at det er vanskelig

– Samtidig må vi alle respektere reglene. Jeg har ikke peiling på om de gjorde det eller ikke, men UEFA mener de gjorde det. Vi får vente å se hva som skjer, sier Klopp.

– Jeg kan forstå at det er vanskelig å forstå for øyeblikket for spillerne og trenerne, man tror på de man jobber for. Jeg synes synd på Pep og spillerne, men det hjelper ikke. De kommer til å anke, så får vi se hva som skjer, sa Klopp etter seieren mot Norwich.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]