Klopp angrer på feiring foran linjemann – etter å ha blitt provosert av VAR-avgjørelse

Liverpools manager innrømmer at han overreagerte, men kan fortsatt ikke forstå hvorfor Bournemouth fikk godkjent sitt mål.

7. mar 2020 kl 21.19 Torbjørn Flatin

– Ja, det skjedde, for å være ærlig, innrømmet Jürgen Klopp til pressen etter kampen mot Bournemouth da det ble spurt om han gestikulerte i retning av linjemannen på hans side etter at Liverpool gikk opp til 2-1 og hadde snudd kampen på Anfield.

– Vil jeg gjøre det nå? Nei, men jeg forstår fortsatt ikke hvordan det kunne bli en scoring.

– Jeg feiret litt i deres retning (dommerne). Jeg er ikke stolt over det, men det skjedde og jeg sa ingen ting mens jeg feiret.

Feildømt mål for Bournemouth

Klopp ga seg fortsatt over at det ikke ble dømt frispark da Calum Wilson ga Joe Gomez en dytt i forkant av 1-0 målet til Bournemouth, som gjorde at Gomez mistet balansen og Wilson kom fram i en posisjon foran mål som han scoret fra.

- Dette viser at problemet med VAR fortsatt er der, mente Jürgen Klopp i etterkant. – Det er ikke VAR, det er ikke systemet, det er det menneskelige og reglene.

– Det er et frispark. Berøringen er nok til at Joe mister balansen. Det skal være et frispark, ikke noe annet.

– De scorer et mål i den neste situasjonen, dommeren lar det passere, og så er det derfor vi har VAR slik at en kan se på det etterpå.

– Jeg er sikker på at Mike Dean (fjerdedommeren) så at det skulle vært et frispark, men det er ikke hans jobb, han kan ikke blande seg inn i det. Det dreier seg om VAR som gjemmer seg bak at feilen skal være «klar og tydelig». Det inngir ingen fornuft.

- Et frispark er et frispark, ikke frispark er ikke frispark. Det burde være lett å håndtere for en som sitter i et rom foran en skjerm og bare si at «ja, det er et frispark».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]