– Mye vanskeligere å takle når man ikke har tapt på så lenge

Gini Wijnaldum vil ikke legge skylden på vinterpausen for formen de siste kampene.

2. mar 2020 kl 10.17 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp pleier å la ting roe seg en dag før han sier for mye om kampene, istedenfor å lange ut mot spillerne i garderoben etter kamper.

Slik var det også mot Watford, skriver James Pearce i The Athletic. Isteden samlet spillerne seg på Melwood på søndag, der Klopp ved hjelp av videoanalyse gikk gjennom kampen.

Dejan Lovren har tidligere snakket om hvordan han opplevde Klopp etter kampen.

– Han var bare ærlig

Og også Gini Wijnaldum uttaler seg nå om hva som skjedde i garderoben etterpå.

– Han var bare ærlig da han snakket til oss i noen minutter etterpå. Han snakket om at vi hadde hatt en utrolig rekke med kamper, men at vi ikke kan lukke øynene for det som skjedde i kampen. Han sa vi måtte ta slaget på kjeven, finne ut hvor det gikk galt og så jobbe for å gjøre det godt igjen.

– Det er veldig smertefullt å oppleve. Å tape er mye vanskeligere å takle når du ikke har tapt i serien på så lenge. Ingenting så ut til å fungere for oss. Vi må lære av det og gjøre det bedre, sier Wijnaldum til The Athletic.

– Ingen i garderoben skyldte på noen individer. Vi vinner som et lag og taper som et lag. Vi vet alle at vi kan gjøre det mye bedre enn dette.

Flere har ment vinterpausen har gjort Liverpool dårligere. 

– Jeg vil ikke skylde på vinterpausen, for jeg tror virkelig det var godt for oss spillere. Man må også gi Watford ære for at de slo oss også. De la seg ganske dypt og stoppet oss fra å skape sjanser. Vi var ikke i nærheten av vårt beste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]