Følte seg ignorert i Southampton

– På ett tidspunkt kom Mané til meg og sa: «disse guttene vil ikke sentre til meg»

21. mai 2020 kl 08.43 Arve Vassbotten

Før Sadio Mané gikk til Liverpool for 34 millioner pund sommeren 2016, tilbragte han to år i Southampton.

Men selv om Mané gjorde sine saker bra og scoret 25 mål i tillegg til å ha 14 assist på 75 kamper, hevder en tidligere lagkamerat at han ikke fikk den oppvartningen han burde fått på banen.

Victor Wanyama mener laget var svært sammenspleiset under Mauricio Pochettino, men at det hadde slått sprekker da Ronald Koeman tok over. Og det var Koeman som hentet Mané fra RB Salzburg. 

– Ønsket å behandle ham bra

– Jeg og Mané fikk et sterkt bånd, og Morgan Schneiderlin var også en god venn.

– På ett tidspunkt kom Mané til meg og sa: «disse guttene vil ikke sentre til meg, kan vi to samarbeide nært. De vil ikke at jeg skal score». Litt motvillig var jeg enig med han, og hver gang jeg fikk ballen spilte jeg til han.

– Jeg ønsket å behandle ham bra siden han er en god og snill gutt, sier Wanyama til Madgoat TV.

Det samme problemet med å få pasninger fra lagkameratene har heldigvis ikke Mané hatt i Liverpool. Bortsett fra den gangen han ble rasende på Mohamed Salah da, da han ikke sentret på åpent mål mot Burnley i fjor høst.

77 mål og 34 målgivende pasninger har senegaleseren bidratt med siden han kom til Liverpool. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]