Det kan likevel bli tribunelyd fra Anfield når Premier League starter opp igjen

Takket være FIFA 20 kan spillerne få tilnærmet samme lydopplevelse som de er vant med når de spiller kamper.

3. jun 2020 kl 19.02 Einar Kvande

Premier League-klubbene møtes igjen på torsdag for å diskutere restarten av Premier League om to uker, og et av forslagene klubbene skal ta stilling til er om man skal takke ja til tribunelyd fra det populære videospillet FIFA 20.

I så fall kan Jürgen Klopps mannskap få høre Liverpool-supporterne synge You'll Never Walk Alone i forbindelse med lagets hjemmekamper. Lydfilene til FIFA 20 skal være Premier Leagues foretrukne tiltak for å forbedre TV-opplevelsen i forbindelse med kampene.

Valgfritt for TV-titterne

Liverpool-fansens ikoniske sang er med på lydsporet til FIFA 20, og høres ofte under kampens gang på videospillet. Så i teorien kan dette lydsporet bli spilt under de kommende ligakampene for både å gi spillerne et løft og å gi supporterne en lydopplevelse  som er tilnærmet den de til vanlig har når de ser kamper på TV.

Ifølge Daily Mail kan den falske publikumslyden bli valgfritt for TV-titterne i Storbritannia. 

Premier Leagues TV-komite foreslår også mosaikk på tribunene, 360 graders repriser og et nytt taktikk-kamera som tiltak for å forbedre TV-opplevelsen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]