Kanes lån utvides

Herbie Kane er blant spillerne som var heldig med tidspunktet fotballen var avbrutt. Nå skal han bidra til å holde Hull City i Championship.

8. jun 2020 kl 18.46 Jens Hapnes Rege

Herbie Kane ble utlånt til Hull City i januar, i håp om å finne tilbake til den gode formen som førte han inn på League Ones årets lag i 2018/19-sesongen. 

Under Grant McCanns ledelse i Doncaster Rovers fikk den 21-åringen over 4000 minutter, hvor han scoret syv mål og registrerte ni målgivende fra sin sentrale midtbaneposisjon. 

McCann tok over Hull City etter sesongen, og hentet tidligere elev Kane i januar for å hjelpe et Hull som har slitt så langt i sesongen. 

Uheldig skade

21-åringen hadde bare rukket å spille 354 minutt for laget i de oransje hjemmedraktene før han fikk en alvorlig ankelskade, som i utgangspunktet ville ha holdt han ute av spill resten av sesongen. 

I Korona-avbruddet har midtbanespilleren rukket å bli skadefri, og Kane er nå spilleklar når Hulls sesong startes opp igjen 2. juli. 

De spesielle omstendighetene har sørget for at Kane får flere muligheter til å vise seg frem før sesongen avsluttes, for et Hull City som kjemper for å overleve i Championship.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]