Tidligere Liverpool-spiss spår en stille sommer– Det er vanskelig å kjøpe spillere for troppen

Tidligere Liverpool-storscorer Michael Owen tror at dette overgangsvinduet blir både vanskelig og rolig, men sier at Liverpool ikke har noen umiddelbare behov i troppen.

20. jul 2020 kl 12.43 Øystein Tronstad

– Du kan alltids kjøpe 16- eller 17-åringer for fremtiden, men med tanke på innflytelse i troppen så tror jeg ikke at det vil skje mye, sier tidligere storscorer Michael Owen til BBCs 5 Live Sport.

– Det er svært vanskelig å se på dette Liverpool-laget og tenke at de ser svake ut på et område som må forsterkes. Jeg tenker ikke at troppen er så gammel at den trenger å fornyes. De er det beste laget nå, det handler om hvor lenge de kan fortsette med det.

Etter at Timo Werner signerte for Chelsea har det vært stille rundt spillere inn på Anfield, med unntak av Thiago Alcântara. Derimot har det vært spørsmål rundt flere spilleres fremtid i Liverpool.

– Hvis jeg var trener så ville jeg ikke ønsket en stor tropp. Ja, skader kan skje, men det virker som om Jürgen Klopp har en utrolig harmoni for tiden.

UTE I EUROPA: Michael Owen og John Arne Riise som eksperter før Liverpool skulle møte Paris Saint-Germain i Champions League i 2018.

UTE I EUROPA: Michael Owen og John Arne Riise som eksperter før Liverpool skulle møte Paris Saint-Germain i Champions League i 2018.

Potensielt kan Liverpool snart miste både James Milner og Yasser Larouci og da kan det se tynt ut bak Andy Robertson på backen.

– Hvor trenger Liverpool å forsterke seg? De kan trenge et alternativ på venstreback men hvor går du for det? Du kan ikke hente verdens beste venstreback, du kan hente en unggutt som kan bli den neste beste, kanskje er det en på akademiet.

– Det er vanskelig å kjøpe spillere for troppen, fastslår Owen og mener at Liverpool har brukt sitt sterke navn for å tiltrekke seg rimelige alternativer som Takumi Minamino og Xherdan Shaqiri.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]