Klopp etter nederlaget: – Det hjelper ikke å snakke om mulighetene

Det var en oppgitt Jürgen Klopp som møtte pressen etter en frustrerende kveld.

2. jul 2020 kl 23.53 Øystein Tronstad

– Spør du meg? Hvorfor spør du meg om vi hadde gode muligheter? Vi hadde våre øyeblikk, men du så også kampen helt avslappet, spørsmålet ditt gir ikke mening, svarte en frustrert Jürgen Klopp på spørsmål om Liverpools sjanser til å gå opp i ledelsen i begynnelsen av kampen.

– Vi hadde sjanser vi, Mané var fri i boksen, situasjonen hvor Ederson kommer ut og gambler. Men vi tok ikke vare på dem. Det er sant. Kanskje var vi ikke klare nok i øyeblikkene, men vi hadde muligheter hvor vi kunne ha scoret. Men det gjorde vi ikke. I enkelte situasjoner så hadde vi dem men ikke så ofte som vi ønsket, sa tyskeren da han møtte pressen etter nederlaget.

OVERKJØRT: Etter en jevn start på storkampen ble Liverpool et par nummer for små da Manchester City viste hvor lista lå.

OVERKJØRT: Etter en jevn start på storkampen ble Liverpool et par nummer for små da Manchester City viste hvor lista lå.

Liverpool startet friskt og kunne med litt marginer ha ledet både 1-0 og 2-0, før City kom foran. De lyseblå så seg aldri tilbake når de først fikk foten om gasspedalen. De røde har nå to ligatap denne sesongen og med målforskjellen 0-7 totalt sett.

– I fotball så er det sånn at om du ikke scorer så hjelper det ikke å snakke om mulighetene du hadde. Alle glemmer dem fort, selv jeg. Det var ikke bra og det var ikke det vi ville, men sånn er det. Vi må leve med resultatet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]