– Ingen andre kan gjøre det han gjør

Premier League-kommentator og ekspert Ian Wright mener at Liverpools nummer ni er Klopps viktigste brikke offensivt.

6. jul 2020 kl 10.39 Øystein Tronstad

– Det er de små, smarte øyeblikkene. Han er så god. Det han gjør er så viktig for Liverpools spill. Når han ikke er på banen så merker du det, ingen andre kan gjøre det han gjør, sier tidligere Arsenal-storscorer Ian Wright til Premier League Productions i forbindelse med Liverpools hjemmemøte med Aston Villa.

De røde slet og manglet det meste før Sadio Mané smalt ballen bak Pepe Reina, kun ti minutter etter trippelbyttet som så Liverpools nummer ni entre banen.

VET HVA HAN SNAKKER OM: Ian Wright la opp i 2000 etter å ha blitt Arsenals toppscorer i seks sesonger på rad på 90-tallet.

VET HVA HAN SNAKKER OM: Ian Wright la opp i 2000 etter å ha blitt Arsenals toppscorer i seks sesonger på rad på 90-tallet.

– Laget kjenner han, de vet hva han gjør. Posisjoneringen hans er så smart.

Den tidligere Arsenal-helten har selv godt over 100 Premier League-mål og vet hva som kreves i boksen. Etter karrieren har 56-åringen blitt en populær kommentator og ekspert.

– Selv på den første så er han involvert. Du kan si at Villa kunne vært tettere her, men bevegelsene hans åpner opp akkurat litt rom for at Naby Keïta får tid og bevegelsen hans i boksen fører forsvareren vekk så Sadio Mané kan score.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]