Om fire år vil Jürgen flytte tilbake til Tyskland

Manageren skal være interessert i landslagsjobben når tiden hans i Liverpool er over.

13. jul 2020 kl 09.18 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp hadde vært klar på at tiden hans i Liverpool ville være over i 2022, når han hadde vært sju år i managerstolen på Anfield. Likevel kom den gledelige overraskelsen i desember, da tyskeren skrev under på en kontraktforlengelse på to år.

Nå har han kontrakt til sommeren 2024 - men da er det slutt.

I et intervju med SWR Sport i hjemlandet har Klopp snakket om fremtidsplanene sine, og om en retur til Tyskland.

– Jeg vil definitivt dra tilbake og bo der - og sannsynligvis til Mainz, sier Klopp.

– Fire år til i Liverpool, og så vil jeg gjøre ingenting i ett år. Jeg vil gjøre hva jeg vil. Så kanskje en klubb, et lag, eller ingenting… Men om fem år kan verden se helt annerledes ut igjen, sier han videre.

Tyskland-jobben neste?

Christian Falk i Bild er en journalist med god innsikt når det kommer til tysk fotball. Han tror Klopp vil tenke seg jobben som tysk landslagssjef når tiden i Liverpool er over.

«Klopp er interessert i jobben som Tyskland-sjef i fremtiden, og det tyske fotballforbundet er interessert i ham også», twitrer Falk. 

Bor med mediasjefen

I intervjuet med SWR Sport forteller Klopp at han nå har fått en ny person å dele hus med - etter at hans kone Ulla har dratt hjem igjen til Tyskland for en periode, etter at det har blitt åpnet opp for å krysse landegrensene igjen.

Nå har LFC sin mediasjef Matt McCann flyttet inn i huset i Formby. Klopp har ansvaret for å vaske opp, mens McCann tar skyllejobben, forteller manageren.

Etter de tre siste Premier League-kampene er unnagjort, kommer han til å ta en tur til hjemlandet.

– Jeg gleder meg mest til å kunne komme tilbake på en restaurant og nyte den nye normalen i Tyskland, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]