Neco Williams signerte ny avtale, og skal spille for klubben frem til 2025

Unggutten har skrevet under på en ny langtidskontrakt med Liverpool.

17. aug 2020 kl 19.08 Arild Skjæveland

Mandag kveld kom den gledelige nyheten om at Neco Williams har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

Den unge høyrebacken var ifølge Transfermarkt inne i de siste 12 månedene av sin kontrakt – men har nå satt signaturen sin på en kontrakt som binder ham til Liverpool FC langt frem i tid. Det melder Liverpoolfc.com.

Klubben skriver ikke noe om kontraktslengden - men det gjorde spilleren selv da han brukte hashtagen #2025 når han fortalte følgerne sine om nyheten.

– Det føles fantastisk

19-åringen var naturlig nok veldig glad etter at kontrakten var signert.

– Det føles fantastisk. For øyeblikket tror jeg ikke det finnes noe bedre sted å være for å lære og bli en bedre spiller, enn å være her og jobbe med disse guttene. Jeg mener vi har noen av de beste spillerne i verden, og er et av verdens beste lag, sier han.

– Det å lære av Trent og Robbo hver dag og få råd av dem og se hva de sier, vil gjøre meg til en bedre spiller, og det kan jeg merke. Jeg tar dag for dag, og modnes i spillet mitt. Jeg utvikler meg som spiller, og jeg tror ikke det finnes et bedre sted for meg å jobbe og holde det gående enn akkurat her.

Williams fikk sitt gjennombrudd denne sesongen. Han debuterte mot Arsenal i slutten av desember, og spilte til slutt 11 kamper. Seks av dem i Premier League for laget som ble suveren ligamester. Han kom til klubbens akademi som U9-spiller.

– Forrige sesong fikk jeg mitt gjennombrudd, men jeg tenker at jo flere kamper jeg spiller og mer jeg trener, jo bedre blir jeg. Jeg føler at jeg utvikler meg mye, og det å lære av Trent og Robbo har hjulpet meg enormt. På trening lærer jeg fra hva de gjør, og de gir meg råd om hva jeg skal gjøre både offensivt og defensivt.

– Jeg lærer veldig mye, og det finnes ikke et bedre sted å være for øyeblikket.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]