Goal:Wijnaldum er ønsket i Barcelona

Ronald Koeman er ivrig etter å bli gjenforent med spilleren han har jobbet sammen med på landslaget, skriver velinformert journalist.

28. aug 2020 kl 12.38 Einar Kvande

Neil Jones har skrevet en artikkel for Goal.com sammen med Ruben Uria, der duoen konstaterer at Ronald Koeman gjerne skulle ha sikret seg Georginio Wijnaldum.

I artikkelen slås det fast at Barcelona ikke har kommet med noe bud på spilleren ennå. Wijnaldum ble linket til Barcelona så snart Koeman ble manager der, etter at han tidligere har jobbet med Liverpool-spilleren som landslagssjef for Nederland. Katalanerne må antagelig selge spillere før de kan kjøpe.

Midtbanespilleren er inne i det siste året av sin kontrakt med Liverpool, og Anfield-klubben kan derfor miste spilleren uten å få penger for ham neste sommer. Det foregår for tiden ingen samtaler mellom Wijnaldums representanter og Liverpool-ledelsen angående en ny kontrakt.

Usikkerhet

Liverpool skal ikke ha noe ønske om å selge spilleren på dette stadiet, skriver Goal. Wijnaldum har heller ikke antydet at han ønsker å skifte beite. Men usikkerheten rundt spillerens kontraktsituasjon fører selvsagt til spekulasjoner.

Liverpool må vurdere spillerens alder og lønnskrav før de tar en avgjørelse om hans fremtid, og situasjonen kan forandre seg dersom Liverpool velger å hente Thiago Alcantara fra Bayern München.

Wijnaldum var den midtbanespilleren i Liverpool som fikk flest minutter på banen forrige sesong. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]