– Det er et kjøp som knuser hjertet mitt!

Everton-manager Carlo Ancelotti hadde Thiago Alcantara under sine vinger i Bayern München.

19. sep 2020 kl 10.05 Arild Skjæveland

Carlo Ancelotti tok over etter Pep Guardiola i Bayern München, og ledet den tyske storklubben fra sommeren 2016 til september 2017.

Der hadde han Thiago Alcantara i spillerstallen. At midtbanespilleren nå har signert for naborivalen Liverpool synes Everton-manageren ingenting om.

– Dette kjøpet knuser hjertet mitt. Det knuser hjertet mitt, spøker Ancelotti ifølge The Telegraph

– Thiago er en venn. Han er en fantastisk spiller, og en fantastisk midtbanespiller. Jeg har vært heldig i min karriere som har hatt muligheten til å trene toppspillere, og Thiago er en av dem, sier italieneren videre.

– Det eneste positive med denne signeringen er at han blir en nabo, og det er det. Jeg synes han valgte feil lag. Han skulle valgt de blå – ikke de røde. Jeg spøker. Han er en fantastisk spiller, og min venn Jürgen vil være fornøyd, sier Ancelotti.

– England kommer til å få se en veldig god spiller

Pep Guardiola fikk også spørsmål om sin tidligere elev på pressekonferansen sin foran Manchester Citys møte med Wolverhampton på mandag.

Pep hadde Thiago i Barcelona fra 2009 til 2013, og tok han med seg til Bayern München da han gikk dit i 2013. I 2016 forlot Guardiola den tyske klubben, og samtidig brøt spilleren med Peps bror Pere, som frem til det hadde vært hans agent.

På pressekonferansen sa Pep at han ikke hadde vurdert noe fremstøt for å sikre seg Thiago.

– Nei. I den posisjonen har vi nok spillere, svarte Guardiola.

– Utenom det, så er jeg glad for at Thiago har kommet til England, for England kommer til å se en veldig god spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]