PÅ VEI TILBAKE: Om vi får se Virgil van Dijk på banen igjen denne sesongen er usikkert, men Jürgen Klopp er uansett positiv når det gjelder fremgangen.

– Det ser veldig, veldig lovende ut

Jürgen Klopp sier Virgil van Dijks fremgang med kneskaden ser bra ut.

21. jan 2021 kl 00.08Jens Bessesen

Virgil van Dijk har nå vært ute i tre måneder etter kneskaden han ble påført mot Everton 17. oktober. Jürgen Klopp sier fremgangen i rehabiliteringen er lovende, men vil fortsatt ikke si noe om når man kan forvente å se stopperkjempen tilbake på banen. 

Klopp sier han snakket med van Dijk så sent som onsdag morgen, og på pressekonferansen fikk Klopp spørsmål om når man kan forvente å se van Dijk tilbake.

– Jeg vet ikke hva som er mulig og ikke mulig, og jeg tror ikke jeg er rette person til å bedømme det, svarte manageren ifølge Liverpools offisielle nettside.

– Veldig, veldig lovende

– Han ser veldig bra ut. Jeg snakket med ham på telefonen i morges, og han er i godt humør. Så det er lovende. Men jeg vet ikke når han er tilbake, gjentok Klopp. 

Tyskeren sier at han selv hadde skaden da han var aktiv, og er klar på at det fremdeles er noen faser igjen. 

– Men med tanke på tiden vi er i, hvor lenge han har vært ute og hvordan rehabiliteringen går, ser det veldig, veldig lovende ut. Det er alt, sa han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info