FA Youth Cup settes på hold for andre år på rad

Liverpool skulle møtt Sutton United.

12. jan 2021 kl 16.49Arild Skjævelandaskjaeveland

Liverpool vant FA Youth Cup i 2018/19. Forrige sesong røk de røde ut mot Tottenham. Da var det til slutt Manchester City som kunne løfte pokalen, etter å ha slått Chelsea i finalen. På grunn av Covid-19, ble den først spilt tidlig i november.

Nå ser den pågående pandemien ut til å stikke kjepper i hjulene for den prestisjetunge turneringen igjen.

The Athletic rapporterer at turneringen nå suspenderes frem til «lockdown» er over. Det skal spilles kamper i tredje runde denne uken, men på grunn av den forverrede situasjonen med Korona-viruset, vil turneringen nå bli satt på hold. Det er ventet en pressemelding fra fotballforbundet FA i løpet av kvelden. 

Liverpool skulle møtt Sutton United i tredje runde. Kampen er satt opp førstkommende fredag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]