Toppscoreren kommer til å starte mot Manchester UnitedKlopp lar seg ikke stresse over at Salah svarer på spørsmål om fremtiden

– Det er helt normalt, sier Liverpool-manageren. Salah kommer til å starte på Old Trafford.

24. jan 2021 kl 07.51Arild Skjæveland

Da Liverpool spilte mot Burnley på torsdag, satt Premier Leagues toppscorer på benken. Divock Origi ble valgt fra start, og belgieren klarte ikke å imponere. Han burde ha scoret da han kom alene med Nick Pope, men valgte å skyte veldig tidlig uten å være under press, og satte ballen i tverrleggeren.

Salah kom inn etter pause. Mot Manchester United kommer han til å starte.

– Det er absolutt sannsynlig at Mo vil starte kampen. Jeg tror ikke det er noen stor hemmelighet, sier Klopp til Liverpool Echo.

Egypteren har ikke scoret i de fem ligakampene, men scoret mot Aston Villa i forrige runde av FA-cupen.

– Helt normalt

Liverpools stjerneangriper har snakket om fremtiden sin to ganger den siste måneden. Først i et intervju med spanske AS, og så i et intervju med norske TV 2. Der sa 28-åringen at det var i klubbens hender.

Klopp ble spurt om spillerens kommentarer, og om det gikk utover spillerens form.

– Det er helt vanlig i fotballverden, sier Klopp.

– Det er ikke slik at vi går ut og snakker om tingene vi mener er viktige. Det er ganske sjelden at det skjer, sier han videre.

– Vi blir stilt spørsmål, og vi svarer. Slik er det, og det virker alltid som at det er vi som har tatt opp temaet. Når det gjelder Mo, så er det ikke slik, så nei – jeg tror ikke det vil distrahere ham.

Manchester United - Liverpool spilles kl. 18.00, og sendes på V Sport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]