Klopp utelukker ikke at klubben kan gjøre noe på overgangsmarkedet

– Jeg vet ikke, sier Jürgen Klopp, som ikke vil kjøpe for å kjøpe.

4. jan 2021 kl 00.01Arild Skjæveland

Liverpool har to langtidsskadde midtstoppere, og en som er svært skadeutsatt, er supporterne desperat etter forsterkninger i midtforsvaret denne måneden.

Klubben har blitt linket til en spiller som Sven Botman, men James Pearce i The Athletic hevder at det ikke stemmer at Liverpool og Lille er i forhandlinger.

Jürgen Klopp har blitt spurt om sine januarplaner, og han utelukker ikke at noe kan skje.

– Vi har løsninger innad i troppen, men sliter så klart fortsatt med skader. Det er mest i midtforsvaret, og slikt kan skje. Når det først starter, så stopper det ikke, sier han ifølge Neil Jones i Goal.com

– Vi har løsninger i troppen, men jeg vet ikke om vi kan gjøre noe i vinduet. Slik er det, sier han.

Vil ikke kjøpe for å kjøpe

Liverpool-manageren virker ikke interessert i noen kortvarig løsning på problemet. Det er flere år siden klubben gikk for slike løsninger.

– Det er et veldig vanskelig overgangsvindu. Det er ikke alle klubbene som har penger. Det å bare gjøre noe gir ikke mening. Det gir mening om du gjør de riktige tingene. Så langt er vi veldig fornøyd med hva vi har gjort, sier han.

Med de svarene kan en i alle fall ikke utelukke noe ennå, og det vil være aktivitet på ryktebørsen også i tiden fremover.

Southampton - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]