Utelukker ikke at han vil bruke fire spisser mot Liverpool

United har ingen skadebekymringer før søndagens storkamp i FA-cupen

22. jan 2021 kl 20.33Arild Skjæveland

Verken spillere eller supportere har tid til å deppe etter torsdagens elendige resultat hjemme mot Burnley. Allerede på søndag er det ny kamp, mot erkerival Manchester United på Old Trafford.

Der Liverpool har flere spillere på skadelisten, er situasjonen langt lysere for Ole Gunnar Solskjær og United. Han vil ha midtstopper Victor Lindelöf tilgjengelig.

– Victor vil bli klar til helgen, sa Solskjær på pressekonferansen.

– Jeg ønsket å bruke Eric Bailly mot Fulham, og Victor var ikke klar uansett, så nå fikk Victor fire ekstra dager. Han har fått behandling og gjort lett trening, så han bør bli klar til helgen, sier han.

Brandon Williams og Phil Jones skal være Uniteds eneste to skadde spillere. Det ville uansett vært en stor overraskelse dersom de ble involvert mot LFC.

Varsler han vil rotere

Harry Maguire, Luke Shaw og Bruno Fernandes risikerte alle å bli suspendert til kampen dersom de fikk gult kort på Craven Cottage. Det fikk de ikke, og de regnes som spilleklare.

Nå er grensen endret fra fem til ti gule kort for suspensjon.

Solskjær har varslet at han kommer til å rotere på laget.

– Vi kommer til å rotere, det er sikkert, men vi vil sette opp et bra lag så klart, og et lag jeg føler kan vinne kampen, sier han.

Han utelukker ikke at han kommer til å starte med alle sine fire spisser på søndag: Mason Greenwood, Marcus Rashford, Anthony Martial og Edison Cavani.

– Jeg pleide å spille i et bra lag, og manageren hadde minst fire spisser å velge mellom. Med angriperne vi har, har vi spillere som kan score mål for oss i alle kamper, mot hvem som helst.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 18.00, og sendes på V Sport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]