Bursdagsbarnet imponerte da Arsenal ble slått

Liverpool U23 fikk i dag spille på Anfield, og markerte det med å slå Arsenal 3-0 i Premier League 2.

16. okt 2021 kl 19.27Einar Kvande

Barry Lewtas sitt U23-mannskap leverte en strålende kamp mot Arsenal på Anfield i ettermiddag, og vant til slutt 3-0 over London-laget.

Målene ble scoret at Mateusz Musialowski, Paul Glatzel og James Norris.

Bursdagsbarnet Musialowski leverte en imponerende kamp på sin 18-årsdag, og Paul Glatzel var tilbake i helrødt og virket veldig skarp. Glatzel har muligheten til å spille for Liverpool U23 når han ikke kommer med i kamptroppen hos utlånsklubben Tranmere.

Liverpool åpnet kampen best, og Musialowski virket farlig det første kvarteret, men trass i godt spill gjennom hele første omgang stod det målløst til pause.

Det var Musialowski som fikk hull på byllen ni minutter ut i annen omgang, med et hardt og lavt skudd etter forspill av Glatzel.

Det andre målet satte Glatzel selv i mål like etterpå, før James Norris avgjorde kampen da han stjal ballen fra siste forsvarer og satte ballen forbi Arsenal-keeperen.

Liverpools lag: Davies, Bradley, Beck, Boyes, Koumetio, Clayton, Balagizi (Woltman 71), Morton, Glatzel, Norris (Dixon-Bonner 80), Musialowski (Bearne 89).

Ubenyttede reserver: Hughes, Quansah.