Håper Thiago kan bli klar i løpet av neste uke

Spanjolen kan begynne å trene allerede denne uken, dersom alt går etter planen.

21. okt 2021 kl 22.23Jens Bessesen

Det er nå over en måned siden sist vi så Thiago Alcantara i aksjon for Liverpool. Det var i 3-0-seieren over Crystal Palace, da spanjolen måtte byttes ut etter en time på grunn av en skade i leggen. 

Siden den gang har han ikke vært i stand til å trene for fullt med laget, og Jürgen Klopp sa nylig at det vil gå litt tid før midtbanespilleren er tilbake. 

Nå skriver David Maddock i Mirror at det kan være håp for å se Thiago på trening allerede denne uken, og at Klopp håper å ha 30-åringen tilbake i kamp en gang neste uke. Liverpool møter Preston på bortebane i ligacupen onsdag, før det er hjemmekamp mot Brighton lørdag. 

Skulle alt gå etter planen med Thiago, vil Liverpools skadesituasjon begynne å se meget lys ut. Det er ventet at Curtis Jones er frisk og rask igjen til helgens møte med Manchester United. Da vil kun langtidsskadde Harvey Elliott være ute slik situasjonen er nå. 

Thiago startet sesongen godt etter å ha slitt med en skade de første kampene, og blir en god mann å ha i det tette kampprogrammet til Liverpool.