Skadebekymringer for Manchester United

Det blir en kamp mot klokka for to av Manchester Uniteds største stjerner.

22. okt 2021 kl 15.00Jens Bessesen

Marcus Rashford måtte ut med skade i onsdagens Champions League-kamp mot Atalanta etter å ha fått en kraftig lårhøne. Han er en av flere som kjemper for å rekke søndagens kamp mot Liverpool på Old Trafford. 

På sin pressekonferanse fredag kunne nemlig Ole Gunnar Solskjær fortelle at det ikke bare er Rashford som står i fare for å miste storkampen. Stjernen Bruno Fernandes fikk seg også en smell onsdag.

– Bruno er tvilsom, men han gjør alt han kan for å bli klar, sa Solskjær, som også la til at det er usikkert om midtbanespiller Fred kommer til å rekke kampen.

Alle kan bli klare

Fra før er Raphael Varane ute med skade, og mens Anthony Martial jobber for å bli klar til søndagens kamp. 

Solskjær har som kjent mange stjerner å velge mellom selv om det skulle oppstå skader. Onsdag satt blant andre Jadon Sancho, Paul Pogba og Edinson Cavani på benken fra start. Men nordmannen antyder at alle spillerne som regnes som tvilsomme har muligheter til å rekke kampen.

– Hele troppen kan være frisk, eller vi kan måtte klare oss uten to-tre spillere, sier Solskjær, som dermed ikke røper like mye som Jürgen Klopp. 

Liverpool-manageren bekreftet at Curtis Jones er tilbake fra skade, mens det er fremskritt for Thiago, men søndagens kamp kommer for tidlig for spanjolen.