Robbo deler ikke supporternes frustrasjon

Mange Liverpool-supportere er frustrerte over skandaletrekningen til UEFA, men Andy Robertson ser frem til å få sjansen til å spille på San Siro, eller Giuseppe Meazza som stadion offisielt heter når det er Inter som er i aksjon.

Andy Robertson ble sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen da Liverpool slo AC Milan 2-1 på San Siro i forrige uke. Skotten har alltid hatt lyst til å spille på den berømte arenaen, men fryktet at det toget var gått etter at han ikke slapp til i den siste gruppespillkampen i Champions League. Derfor er han henrykt over at han nå får en ny sjanse til å gjøre nettopp dette, når Liverpool gjester Milano for å møte Inter i åttendedelsfinalen i midten av februar.

Robertson deler derfor ikke supporternes frustrasjon, etter at FC Salzburg ble byttet ut med Inter, da UEFA måtte trekke nye åttendedelsfinaler på grunn av det som det europeiske fotballforbundet beskriver som en software-feil i forbindelse med den opprinnelige trekningen.

Det bekymrer ikke Robertson nevneverdig at Liverpool nå på papiret har fått en betydelig vanskeligere motstander. 27-åringen er bare glad for at han får en ny sjanse til å spille på San Siro før det ikoniske anlegget blir revet om ikke så alt for lenge. 

– Nå er trekningen gjort, og det ble et spennende utfall, sier Robertson til Liverpool Echo.

– Jeg fikk reise til Milano i forrige uke, men ble sittende på benken. San Siro er et stadion jeg har ønsket å spille på helt siden jeg ble proff. Det er et ikonisk og helt utrolig stadion, legger venstrebacken til.

– Jeg likte å være der, og føle på stemningen, i forrige uke. Når februar kommer får jeg forhåpentligvis være med ute på banen, og det gleder jeg meg til. 

AC Milan en målestokk på hva Liverpol har i vente

Robertson tror at kampene mot Inters byrival, AC Milan, kan ha vært en god pekepinn på hva de røde har i vente i åttendedelsfinalen. Liverpool vant 3-2 over AC Milan på Anfield i september, før de altså vant 2-1 på San Siro i forrige uke. 

– De to Milan-lagene duellerer i toppen av ligatabellen, hvor de kjemper side om side. Vi har høstet erfaringer fra kampene mot AC Milan i gruppespillet. De var en veldig tøff mostander. Jeg spilte i hjemmekampen, og det var en veldig hard kamp. AC Milan spilte veldig bra, så vi måtte jobbe for de tre poengene.

– Vi forventer noe av det samme, om ikke mer, fra Inter. En åttendedelsfinale blir selvsagt mer intens.

De to lagene møtes på San Siro 16. februar, mens returkampen spilles på Anfield 8. mars.