– Avstanden er blitt for stor i Premier League - nå er målet å vinne Champions League

Sadio Mané kaster inn håndkledet i kampen om ligatittelen.

24. feb 2021 kl 12.28Einar Kvande

Sadio Mané uttaler at å vinne Champions League nå må være Liverpools hovedmålsetting denne sesongen, da senegaleseren mener avstanden opp til Manchester City i kampen om ligatittelen er blitt for drøy kost for de røde.

– Ikke bare jeg, men hver eneste spiller i troppen har mål de ønsker å nå før sesongen er omme. Det samme gjelder klubben, uttaler Mané i et intervju med ESPN Brazil.

– Da vi startet sesongen var målet vårt å vinne Champions League, Premier League og også de nasjonale cupene. Jeg kan si at det er over med tanke på Premier League-tittelen nå. Avstanden er blitt for stor. 

– Inne i hodene våre tenker vi at vi aldri skal gi opp, og vi kommer ikke til å gi opp heller, men Manchester City er et godt lag som er i kanonform.

– Bortsett fra å komme inn blant topp fire er hovedmålet vårt nå Champions League. Å vinne Champions League, ikke bli nummer to. Men det blir ikke enkelt, sier 28-åringen.

– Du møter de beste lagene i Europa, men vi er her for å slå de beste i verden. Vi vil gjøre alt vi kan for å avansere og vinne Champions League, avslutter Mané.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]