Dette sa Milner til Klopp da han ble byttet ut

James Milner var tydelig misfornøyd med å bli byttet ut mot West Ham, men like etterpå innså han at det hadde vært et godt bytte.

1. feb 2021 kl 08.58Einar Kvande

Etter 3-1 seieren over West Ham ville pressekorpset vite hva ordvekslingen mellom James Milner og Jürgen Klopp gikk ut på, da veteranen ble byttet ut til fordel for Curtis Jones etter 57 minutter, på stillingen 0-0. Visekapteinen så ut til å være alt annet enn fornøyd med byttet, men like etter ble Jones katalysatoren for Liverpools første mål i kampen, og alt var igjen fryd og gammen mellom Klopp og Milner ute på sidelinjen.

– Nei, han var ikke sur. Min engelsk sviktet meg nok litt, sa Klopp om ordvekslingen mellom de to da Milner måtte traske av banen.

Liverpool-manageren avslører at han var redd for at Milner skulle få en strekkskade, etter at visekapteinen hadde følt at en hamstringmuskel stivnet litt til i første omgang.

– I pausen endret vi formasjonen på midtbanen. Millie fikk beskjed om å ligge litt dypere, med Gini og Thiago litt høyere. Vi ga Millie denne beskjeden fordi han hadde kjent at en muskel på baksiden av låret var litt stivnet litt til.

– Jeg ga ham beskjed om å opptre kontrollert, slå flere pasninger og løpe mindre med ballen, og slike ting. Det var åpenbart at jeg måtte bytte ham ut, men vi ventet til Curtis hadde fått varmet opp skikkelig.

– Da jeg så den siste lange spurten Millie tok, så tenkte jeg at nå hadde jeg ventet for lenge, og ble veldig, veldig bekymret. Da han ble byttet ut sa han: «Du sa jeg skulle spille dypere banen, og nå løper jeg mindre, og du bytter meg ut!»

– Deretter gikk han vekk, men så kom han tilbake og sa: «Forresten, du hadde et poeng, det var en god avgjørelse.»

I mellomtiden hadde nemlig erstatter Curtis Jones iscenesatt angrepet som førte til at Mohamed Salah ga Liverpool ledelsen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]